Onze computercursussen onderscheiden zich in inhoud, flexibiliteit en gebruiksvriendelijke manier van lesgeven:

Lestijden:
Het OLC (Open Leer Centrum) is geopend op de volgende tijden:

De andere dagdelen zijn gereserveerd voor groeps- en bedrijfscursussen.
AutoCAD cursussen worden in groepsverband verzorgd en starten regelmatig op de volgende dagen: maandag/dinsdagavond (Bergen op Zoom) woensdagdagavond (Goes).
Daarnaast kunt u ook inschrijven voor dagcursussen.

Onze cursusmethoden:
Open leren: Met deze methode bepaalt u uw eigen werktempo. Het computer lesboek bevat geen ingewikkelde leerstof. In een zin wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren, daarna maakt u direct de opdrachten. Bij het maken van de extra computeropdrachten krijgt u persoonlijke assistentie van de docent(en). Onderzoek, maar ook onze eigen ervaring, heeft uitgewezen,dat met deze lesmethode, bij PC-eindgebruikers opleidingen, betere resultaten geboekt worden dan met klassikale lessen omdat u niet opgehouden wordt door cursisten die een langzamer werktempo hebben. Onze computerdocent(e) is op deze manier ook in staat om u persoonlijk te begeleiden op de momenten dat u problemen heeft met de stof. Relevante computerproblemen op het werk of thuis kunnen dan ook besproken worden.
Klassieke lesmethode; Voor sommige (technische) cursussen en opleidingen, zoals AutoCAD cursussen, is het noodzakelijk dat een stuk theorie gedoceerd wordt. Dan hanteren we, ondersteund met de moderne hulpmiddelen, de klassieke lesmethodes.
Daarna werkt iedere deelnemer zelfstandig de oefeningen uit aan zijn PC.

Aantrekkelijke prijzen voor particulieren en instellingen

Geen BTW voor particulieren en niet BTW plichtiginstellingen:

Alle cursussen en opleidingen verzorgt door Sunnet computer College zijn vrijgesteld van BTW. Particulieren en instellingen betalen dus geen BTW over onze cursussen.