HET DIGITAAL RIJBEWIJS ONDERWIJS D.R.O.


Voor mensen werkzaam in het onderwijs. Doel is dat leraren in zowel het primair als het voortgezet onderwijs ICT in hun onderwijs kunnen inpassen en leerlingen kunnen begeleiden bij het gebruik ervan. Het lesmateriaal dat wij gebruiken maakt een onderscheid tussen Primair en Voortgezet onderwijs.

De opleiding voor het DRO bestaat uit 5 modules

Groepscursus
Wilt u met een groepje leraren het DRO diploma behalen dan kan dit snel en efficient door ons geregeld worden. Voor minimaal 8 personen geven wij klassikale trainingen per module. Na afronding van elke module test u uzelf met onze speciale testsoftware. De officiele eindtoetsen maakt u bij de door het DRO aangewezen toetscentrum. De toetsen worden daar afgenomen via Kennisnet en de resultaten worden direct door het testsysteem weergegeven. U kunt de eindtoets afleggen per module of voor alle modules tegelijk.

Startdatum opleiding
Wilt u individueel het DRO diploma halen, dan kunt u dagelijks met deze opleiding starten. U kunt naar keuze 1 x per week of meerdere malen per week een les volgen. U kunt hiervoor inschrijven onder de knop 'aanmelden'.

Leslokaal huren
Weg van de schoolomgeving samen met uw eigen computerdocent aan het DRO diploma werken, dat kan ook. Ons cursuslokaal in Bergen op Zoom biedt ruim plaats aan 10 personen en kan gehuurd worden per dagdeel/avond of hele dagen. Alle computers zijn voorzien van een supersnelle internet-verbinding en hebben tevens een eigen e-mail adres. Koffie/thee en frisdrank is aanwezig.
Neem even contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

Sunnet Computer College, meer dan 10 jaar een betrouwbare opleidingspartner.